Retouren & terugbetalingen

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Via de volgende link kun je jouw retourlabel aanvragen: https://laauw1.shipping-portal.com/rp/
Let op dat het binnen 30 dagen gebeurd, want daarna is de retourperiode voorbij en het ordernummer niet meer geldig.

Mocht het om een reparatie gaan, dan graag de tas opsturen naar onderstaand adres. De verzendkosten betaal je zelf.

Laauw Flagship Store
Vughterstraat 62
5211 GK ‘S-HERTOGENBOSCH

Wat kost het om mijn bestelling te retourneren?

Dit is geheel kosteloos. Enkel producten die gekocht zijn in een SALE kunnen niet kosteloos geretourneerd worden. 

Tot hoe lang na ontvangst kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangstdatum retourneren.

Hoe lang duurt het voordat mijn geld wordt teruggestort?

Nadat we je retour in goede orde hebben ontvangen wordt de terugbetaling automatisch binnen 14 dagen uitgevoerd.


Ruilen & reparaties

Ik wil mijn item graag ruilen voor een ander item of een andere kleur, hoe doe ik dat?

Stuur een mailtje naar return@laauw.com en we nemen z.s.m. contact met je op.

Ik wil dat mijn tas gerepareerd wordt, wat moet ik doen?

Uiteraard is dit afhankelijk van het defect en hoe het tot stand gekomen is. Middels kwaliteitscontroles streven we altijd de hoogste kwaliteit na, maar het blijft mensenwerk, dus kan het altijd gebeuren dat een stiknaad of gesp door normaal gebruik loslaat. In dat geval bieden wij je de volgende twee opties:

  1. (aanbevolen) Je laat het defect repareren bij een lokale kleding- of schoenmaker. Wij vergoeden deze kosten uiteraard voor je. Het voordeel voor jou is dat jij snel je tas weer terug hebt. En dan is er nog het voordeel voor het milieu, aangezien de tas niet teruggestuurd én nog eens opnieuw geleverd hoeft te worden. Vandaar dat we deze manier aanbevelen.
  2. Je kunt de tas ook kosteloos terugsturen naar ons atelier in Nederland, waar wij dan de tas voor jou repareren. Door de doorlopende drukte dienen wij deze reparatie vaak 2 tot 3 weken vooruit te plannen, waardoor het kan zijn dat jij je tas 4 weken moet missen. Wil je toch voor optie 2 kiezen, dan stuur je de tas naar Laauw Reparaties, Vughterstraat 62, 5211 GK Den Bosch.

Algemene klantenservice

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Met algemene vragen kun je altijd terecht bij ons via info@laauw.com. Daarnaast kun je van dinsdag t/m zaterdag ook terecht in onze Flagship Store in Den Bosch.

No products in the cart.