De Laauw reistas is er een die je nooit in de steek laat. Of je nu een paar dagen er tussenuit gaat of een lange reis maakt, deze oersterke reistas is duurzaam en gaat daarom reizenlang mee.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Met Laauw reistas zit je qua functie, vorm en materiaal helemaal goed

Een reistas mag meer bieden dan louter ‘een tas om spullen in mee te nemen’. Reisplezier begint namelijk al met het inpakken ervan en dan doet de tas er wel degelijk toe. Laten we het in eerste instantie opdelen in functie, vorm en materiaal.

Laauw reistas is functioneel

Laten we als voorbeeld de Laauw Tubani reistas onder de loep nemen. Daar past enorm veel in. Dat hoef je niet te berekenen, dat zie je zo wel. Doordat de rits volledig over de bovenzijde van de tas loopt, kan deze wijd open. Dat pakt makkelijk in. Elke hoek van deze tas kan dan worden benut. Of je nu een type bent dat zijn of haar kleding er zo in gooit, of de KonMari methode hanteert en alles oprolt en functioneel in elkaar past. In dat laatste geval past er waarschijnlijk nog veel meer in dan je denkt.

Laauw reistas blijft in vorm

We zeiden het al, deze tas kan wagenwijd openstaan waardoor de ruimte goed benut kan. Bovendien heeft de tas een vriendelijke vorm. Niet te hoekig en streng, maar ook niet te rond waardoor je ruimte zou verliezen. Dit is precies goed. De tas blijft ook mooi in vorm, en zakt niet in. Dat is te danken aan het hoogwaardige materiaal.

Laauw reistas is van sterk materiaal gemaakt

De tas is gemaakt van volnerf runderleer. Dat is de bovenste laag van het leer. Leer is vaak zo dik is dat er meerdere lagen uit gesneden kunnen. Die bovenste laag is het meest sterk en het meest natuurlijk. Hiermee worden topkwaliteit tassen gemaakt en Laauw maakt daar volop gebruik van. De tas is er ook in zwart.

Looks van Laauw reistas laat niets te wensen over

Rest ons nog de looks te bespreken. Kijk eens goed, dit is een prachtige tas die je graag met je meedraagt. De kleur is geweldig mooi en past overal bij. Het riempje over de sluiting is een mooi detail, evenals de lus waarmee je de rits gemakkelijk opent. De voering bestaat uit stof waarop de wereldkaart is afgebeeld. Dat spreekt voor zich. Deze weekender laat niets te wensen over en reizen wordt er nog leuker van.