Fanny pack of heuptas, what’s in a name. De Laauw heuptas is van een hoge kwaliteit leer gemaakt en draagt heerlijk comfortabel. Dit is een handige heuptas waarbij je je handen vrij hebt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Laauw heuptas: handen vrij en handig te dragen

De Laauw Fanny packs zijn stuk voor stuk een eyecather. Je draagt ze niet alleen ‘gewoon’ rond de heupen of je middel, maar ook over bijvoorbeeld een lange dikke trui in de winter, een tuniek in de zomer of rond een colbert. De kracht van een heuptas zit ‘m dan ook mede in het feit dat je er een outfit helemaal mee kunt stylen.

Laauw heuptas maakt een outfit helemaal af

De AMS Mini bijvoorbeeld, in prachtige natureltinten, is een schoudertas die met een extra ceintuur als Fanny pack verder gaat. Zo’n aardse kleur staat prachtig om een oranje trui, een okergeel jurkje of een bruin of zwart colbert. En zo zijn er nog legio mogelijkheden. Daarmee is het een echt mode-accessoire dat in je kledingkast of aan je kapstok niet mag ontbreken.

De tassen zijn van volnerfleer gemaakt, wat betekent dat deze leerlaag oersterk is en een stootje kan hebben. Eigenlijk wordt dit materiaal mooier naarmate je het langer met je meedraagt. Daarmee is deze heuptas hét voorbeeld van een duurzame tas die je dagelijks met je mee kunt nemen.

Ronde heuptas van Laauw

De Luna is eveneens een veelzijdig te dragen tas, over de schouder of als Fanny pack, die opvalt door zijn ronde vormgeving. Het leer van de Luna heuptas is ecologisch bewerkt en gekleurd. Dit kekke tasje waarvan de naam natuurlijk verwijst naar de volle maan, is er in vier kleuren en ontworpen door ex-K3 Josje Huisman. Hoe leuk is dat!

Een heel charmante heuptas is de Sololaki. Een langwerpig uitgevoerde tas, die overigens ook als schoudertas gedragen kan worden, met een stoere kliksluiting. Er past enorm veel in en door zijn vormgeving een ware eyecatcher. De voering bestaat uit stof met daarop de wereldkaart geprint.

Laauw heuptas is meer dan ‘tas voor erbij’

Dit is niet een ‘tasje voor erbij’, maar een volwaardige tas van hoog kwaliteit leer die je dagelijks kunt dragen. Het geldt eigenlijk voor alle Laauw heuptassen. Je draagt ze tijdens het shoppen, ritjes op de fiets, wandelingen door het park en ga zo maar door. Alles wat je nodig hebt aan belangrijke zaken zoals sleutels, smartphone en zonnebril passen erin. Nooit meer zonder Laauw heuptas de deur uit.