Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Stijlvol & onderscheidend, Nederlands design!

Gratis ruilen & onderhoud!

Laauw+ Backpack Jelle

SKU:

 349,00

Kleur:  Laauw+ Backpack Jelle
I’ll carry your bag – verhalen delen om begrip te vermenigvuldigen

Het ontwerp van Jelle: “In Nederland hebben we het geluk dat we niet hoeven te verbergen wie we zijn. Ik realiseer me maar al te vaak dat de plek en het moment waarop je geboren bent bepaalt of je jezelf mag zijn. Op veel plekken is het nodig om te verbergen wie je bent om te kunnen overleven. Ik heb daarom gekozen voor een regenboogvlag aan de binnenkant van de flap, die je van buiten niet ziet. Hiermee wil ik zeggen dat van binnen iedereen is wie die persoon is, ongeacht de buitenkant. Daarnaast hoop ik dat je ook gewoon vrolijk wordt als je de tas openmaakt.”

Het goede doel wat Jelle steunt met zijn opbrengst: “In lijn met de gedachte achter de tas wil ik Rainbow Railroad steunen. Dat is een organisatie die mensen uit de LGBTQI+ community die in levensgevaar verkeren helpen ontsnappen uit hun situatie. Op dit moment zijn ze actief in het helpen ontsnappen van homo’s uit conflictgebieden zoals Afghanistan en meer recentelijk Oekraïne. Ik vind het pure heldendaden en ben blij als ik daar ook maar een klein beetje aan kan bijdragen.”

Het verhaal van Jelle: “Mensen zijn altijd bezig met anderen in een hokje stoppen. Dat doen onze hersenen automatisch; het is een onderdeel van informatie verwerken. Uiteindelijk wil je naar…” Lees hier het hele verhaal: Het verhaal van Jelle

Overige specificaties: Jelle heeft de regenboogvlag aan de binnenkant van de flap van de Laauw+ backpack laten stikken. Deze uniek ontworpen backpack zal op bestelling speciaal voor jou in ons atelier gemaakt worden. Hierdoor is de levertijd van 2 tot 3 weken en is retourneren door het unieke design helaas niet mogelijk. De tas heeft verder:
– Voering met binnenzakken.
– Massieve, oud gouden fournituren.
– 16,5 inch laptop.
– Afmeting: 36 x 44 x 10 cm.

Op voorraad


Niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op jouw eerste bestelling