Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Eigen atelier & flagship in 's-Hertogenbosch!

Gratis ruilen & onderhoud!

Laauw+ Backpack Dany

SKU:

 349,00

Kleur:  Laauw+ Backpack Dany
I’ll carry your bag

Met Laauw+ willen we laten zien wie de persoon is, wat diens hobby’s zijn, waarom die van het leven houdt en wat het leven soms juist zo moeilijk maakt. Het vertellen van verhalen, het lezen van verhalen en het accepteren en meedragen van die verhalen. Door het delen van verhalen kan het rugzakje van die persoon lichter aanvoelen. Met een tas uit de Laauw+ collectie zeg je eigenlijk: ‘I’ll carry your bag’ tegen diegenen die hun verhaal delen. Lees hier het verhaal van The Voice Winnaar Dany.

Dany: “Ik houd eigenlijk al heel mijn hele leven van high-fashion en de iconische emblemen en patronen die daar bijhoren. Denk aan merken als Gucci, Guess, Louis Vuitton. Tegelijkertijd vind ik het fijn als iets er heel zacht en vriendelijk, gay en vrouwelijk uitziet. Daar speel ik graag mee. Toen ik in Spanje woonde werd ik vaak mariposa genoemd, wat Spaans is voor vlinder. Het combineren van die zachte aard van de vlinder met het iconische van een high-fashion patroon heeft geleid tot dit repeterende vlinder design. Het vlinderpatroon is overigens voortgekomen uit het logo ‘DB’, wat staat voor Dany Blue. Dat is de naam van mijn yet to be born fashion brand!”

Dany heeft zijn unieke design laten laseren in de laseren flap van de Laauw+ Backpack. Deze uniek ontworpen backpack zal na bestelling speciaal in onze fabriek worden gemaakt waardoor we een levertijd van 2-3 weken zullen hanteren. Retourneren is door het unieke design helaas niet mogelijk.

Overige specificaties
– Voering met binnenzakken
– Massieve, oud Gouden fournituren
– 16,5 inch laptop

Afmeting: 36 x 44 x 10 cm

Op voorraad


Niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op jouw eerste bestelling